Mžidle.cz - katalog sedacího nábytku
  1. Domů
  2. Obývací pokoj
  3. Křesla do obýváku
  4. Relaxační křeslo SKANE — masiv, látka, šedá

Relaxační křeslo SKANE — masiv, látka, šedá

Vynikající kus Relaxační křeslo SKANE — masiv, látka, šedá od skvělého výrobce Kup Židle pohodlně dostanete momentálně na webu za výhodnou cenu! Levně za cenu 3 390 Kč.
Produkt bez obrázku

Luxusní křeslo Skane v lehkém retro nádechu. Designovou kombinací oblých tvarů v kontrastu s rovnými tvary působí velmi zajímavě, masivně, ale zároveň i svěže. Křeslo je celočalouněné, lze ho použít ke klasickému přisazení ke stěně anebo umístit ve středu místnosti. Uplatnění najde jak v obývacím pokoji, hale, ale i ložnici nebo v konferenčních místnostech.
Hlavní přednosti křesílka SKANE

Výplň z kvalitní PU pěny
Nadčasový design
Kostra z masivu
Výhodná cena

Potah je ze sametové matné látky v trendy šedo-stříbrném odstínu, kostra z masivního borovicového dřeva a překližky. Výplň je z kvalitní PU pěny, která je zpevněna ocelovými vlnovci a textilními popruhy. Kónické nohy jsou netradičně vyrobené z velmi houževnatého a pevného plastu v povrchovém dekoru přírodního buku. Riziko poškození podlahových krytin je zde eliminováno plastovými kluzáky na dotykové ploše nohou.
Světlá výška křesla je 20 cm, výška područek je 61 cm. Nosnost křesla výborných 120 kg. Křeslo má z transportních důvodu sklopný opěrák. Věříme, že tuto „funkci“ využijete i v běžném provozu. Kvalita, barevné provedení a dokonalost provedení ocení každý jeho vlastník, ale velmi potěší i příležitostné návštěvy. Pohodlí a vnitřní prostornost nedovolí toto křeslo bez otálení opustit.
PARAMETRY PRODUKTU

Šířka (cm):
82

Hloubka (cm):
78

Výška (cm):
80

Styl:
Nordic style

Hmotnost – brutto (kg):
26

Hmotnost (kg):
23

Hmotnost – netto (kg):
23